och-loader

Medici

Asist. Univ. Dr. Serac Gabriel

Scurtă prezentare

Dr. Serac Gabriel este medic primar de chirurgie generală, colaborator în cadrul Ovidius Clinical Hospital. Supraspecializat în chirurgia laparoscopică, a efectuat peste 400 de intervenții chirurgicale în cei peste 6 ani de colaborare cu spitalul OCH, intervenții de chirurgie laparoscopică bariatrică și metabolică, chirurgie endocrină, chirurgie hepato-biliară, chirurgie laparoscopică abdominală, colo-rectală, ginecologică, chirurgie oncologică și tratamentul herniilor abdominale și inghinale. Dr. Serac Gabriel vine în întâmpinarea pacienților cu informații privind intervențiile de chirurgie laparoscopică bariatrică și metabolică prin susținerea unor cursuri lunare gratuite despre tratarea obezității. În urma acestor cursuri mulți pacienții au luat decizia de a se opera la OCH cu mult mai multă responsabilitate, având siguranța unui act medical de calitate.


Dr. Serac Gabriel este Doctor în Științe Medicale, continuându-și specializarea prin participarea la numeroase cursuri de perfecționare cu noi tehnici minim invazive pentru afecțiunile chirurgiei generale, iar calitatea de asistent universitar în cadrul Universității de Medicină și Farmacie din Târgu Mureș asigură continuitate în practicile medicale la standardele ridicate realizate de către Dr. Serac, în rândul noilor generații de medici.


Este membru al Societății Române de Chirurgie, al Societății Naționale de Chirurgie Oncologică, al Asociației Române de Chirurgie Endoscopică, al Asociației Europene de Chirurgie Endoscopică, și participă în mod frecvent la cursuri de perfecționare în tehnici medicale minim invazive din sfera chirurgiei generale cu diferite specializări, în Strasbourg (Franța), Salonic (Grecia), Milano (Italia), Austria, Ungaria, Israel, Elveţia ,Turcia și Cehia, și în centrele universitare din România.

Centre unde activează

Ovidius Clinical Hospital

Pregătire academică

Doctor în științe medicale