och-loader

Policlinica OCH ConstanțaPacienții noștri au nevoie de servicii medicale accesibile aproape de casă, așa că am deschis Policlinica OCH.

Informații generale

Pentru a lucra cu adevărat pentru semenii noștri, trebuie să fim cât mai prezenți, cât mai ușor de găsit. În noul nostru centru medical sunt acoperite 20 de specialități, medicale și chirurgicale, chiar în inima Constanței.

Peste 40 de medici specialiști vă așteaptă la noua policlinică OCH din centrul Constanței.

Conceptul Policlinicii OCH a fost creat după o îndelungă și laborioasă cercetare despre nevoile pacientului

Vino să vezi de ce serviciile noastre sunt cele mai potrivite pentru tine. 


Informații generale

Pentru a lucra cu adevărat pentru semenii noștri, trebuie să fim cât mai prezenți, cât mai ușor de găsit. În noul nostru centru medical sunt acoperite 20 de specialități, medicale și chirurgicale, chiar în inima Constanței.

Peste 40 de medici specialiști vă așteaptă la noua policlinică OCH din centrul Constanței.

Dotările Policlinicii

Noul centru medical OCH dispune de șapte cabinete de consultații în care sunt acoperite 20 de specialități, atât medicale, cât și chirurgicale, de cabinet de ecografie, de un punct de recoltare pentru analize medicale Synevo și are în structură și un compartiment de spitalizare de zi în specialități medicale, cu cinci paturi, săli de tratamente și explorări funcționale.

Echipa medicală

Vezi toată
echipa Policlinicii OCH Constanța

Informații diverse

Cardul OCH cu algoritm de prevenție personalizată inclus poate fi obținut la Policlinca OCH Constanța. Cardul OCH cu algoritm de prevenție personalizată inclus este primul produs de acest gen lansat la noi în țară. Astfel, venim în întâmpinarea unei nevoi firești a pacienților noștri: aceea de a avea acces la un pachet complet și atent personalizat de prevenție, însoțit de beneficiile și discount-urile pe care le oferă Cardul OCH.


Beneficiile Cardului OCH

Cum funcționează? Prin evaluarea individuală personalizată cu Algoritmul de prevenție a riscului de îmbolnăvire în cadrul Examenului anual de prevenție și evaluare a stării de sănătate realizat în Policlinica OCH Constanța. În urma evaluării, pacienții vor primi recomandări personalizate, necesare pentru reducerea celor mai importanți factori de risc pentru sănătate pe care îi au la momentul consultației. În plus, vor primi recomandări personalizate pentru prevenție împotriva afecțiunilor care constituie principalele cauze de deces și îmbolnăvire în România – boli cardiovasculare și cancere identificabile în stadiu incipient (sân, colo-rectal, col, prostată), diabet, hepatitele B și C și depresie. Pentru fiecare persoană, conform riscurilor identificate, se va elabora o listă de recomandări și direcționări personalizate către specialitățile, analizele și investigațiile potrivite și necesare pentru prevenție. Anual, se realizează monitorizarea riscurilor pentru sănătate pe baza rezultatelor testelor medicale efectuate și se elaborează recomandările de prevenție specifice fiecărui individ. Cardul OCH îți facilitează accesul la servicii esențiale în medicină preventivă. Cu ajutorul lui beneficiezi de reduceri între 5 și 15% la serviciile medicale recomandate în cadrul examenelor de prevenție și evaluare a stării de sănătate. Pentru detalii despre cum se poate obține Cardul OCH cu algoritm de prevenție personalizată inclus, accesează link-ul acesta.

Orar

Spitalul e deschis 24/7 cu patru linii de gardă în chirurgie generală, ortopedie-traumatologie, anestezie și terapie intensivă și radiologie și imagistică medicală.

Program ambulator:


  • Luni 08:00 - 20:00
  • Marți 08:00 - 20:00
  • Miercuri 08:00 - 20:00
  • Joi 08:00 - 20:00
  • Vineri 08:00 - 20:00
  • Sâmbătă 08:00 - 15:00
  • Duminică Închis

Galerie foto

Contact

Policlinica OCH Constanța

ADRESĂStrada Flămânda nr. 19, Constanța

telefon : 0241 480 400

emailoffice@ovidius-ch.ro